- Info@anel.nl
- 0597 792 029

Ma - Vr: 09:00 - 16:00
A. (Annet) Elzer-Engelage

Mijn naam is Annet Elzer. Ik ben geboren en opgegroeid in Scheemda en ruim 30 jaar getrouwd met mijn man Jan. We hebben samen drie kinderen van 27, 26, en 23 jaar oud. Na de MAVO/MEAO heb ik 22 jaar in het notariaat gewerkt en in 2008 was het tijd voor een nieuwe stap binnen mijn carrière.

Ik ben een eigen onderneming gestart genaamd Zorgadviesburo ANEL. Wat begon als een eenmanszaak vanuit huis, is gegroeid tot een VOF met inmiddels 4 personeelsleden aan de Ossevenne 11 te Scheemda.

De werkzaamheden bij Zorgadviesburo ANEL bestaan voornamelijk uit bewindvoering/mentorschap en curatele. We verzorgen ook de administratieve begeleiding na een overlijden én bieden daarnaast ook budgetbeheer aan voor onze cliënten. Bij Zorgadviesburo ANEL vinden we laagdrempeligheid, korte lijntjes en persoonlijk contact erg belangrijk. Onze cliënten hebben een naam en geen dossiernummer.

Lukt het je niet om je eigen financiën op orde te krijgen? Heb je schulden en kom je er niet meer uit? Twijfel niet langer en loop gewoon eens bij ons binnen zodat we samen kunnen bouwen aan jouw toekomst.

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnen+31646042024 img 1