- Info@anel.nl
- 0597 792 029

Ma - Vr: 09:00 - 16:00L. (Leonie) Niemeijer

Leonie, al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de financiële sector. Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd bij Zorgadviesburo ANEL. Naast mijn studie HBO Bedrijfseconomie heb ik de afgelopen jaren de opleiding schuldenbewind, budgetcoach en schuldhulpverlener gevolgd. Daarnaast volg ik jaarlijkse diverse opleidingen en cursussen voor verdere verdieping en het bijhouden van de actualiteiten.

Het werk bij Zorgadviesburo ANEL is zeer gevarieerd, iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal. Het is altijd maatwerk, voor elke client kijk ik naar de juiste benadering en mogelijkheden. Mijn specialisme ligt op gebied met cliënten met cognitieve stoornissen, LVB/LVG of waarbij er sprake is van een taalbarrière.

Het is voor veel cliënten een enorme stap om contact op te nemen als het financieel allemaal niet meer lukt. Bij Zorgadviesburo ANEL werken we laagdrempelig,. Als je het financieel overzicht kwijt bent, er schulden zijn, het te lastig is om je administratie te regelen en je daar verandering in wilt. Laat het ons weten, bel of mail ons of loop binnen voor een kennismaking.

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnen+31646042024 img 1